Η ΠΙΤΑ 

 Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νικαίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι , συνάδελφοι και μέλη του συλλόγου μας. Παρόντες ήσαν ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πειραιώς Τάκης Μελάς και νέος Δήμαρχος της πόλης μας Στέλιος Μπενετάτος.

    

  Ο σύλλογός μας , φέτος , τίμησε την ακούραστη εργάτρια της επιστήμης και της ανθρωπιάς Κυριακή Σοφρωνιάδου, για το έργο της και το ήθος της. Η Κυριακή Σοφρωνιάδου με την βαριά κληρονομιά από τον αείμνηστο Ηλία Πολίτη, συνέχισε επάξια το έργο του και κατέστησε το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νικαίας τον σημαντικότερο σταθμό αιμοδοσίας στην χώρα μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή εργαζομένη αθόρυβα , παραγωγικά και προ πάντων να βρίσκεται συνεχώς κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο.

  Η χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ Νίκαιας μας τραγούδησε πρωτοχρονιάτικα και άλλα τραγούδια και μας συγκίνησε ιδιαίτερα με την παρουσία των συμπαθέστατων συνταξιούχων μας.

Ο ταλαντούχος νέος ηθοποιός συμπολίτης μας Κώστας Ιωακειμίδης διάβασε μικρό απόσπασμα από τον "θείο Βάνια" του Α.Τσέχωφ σχετικό με τον καθημερινό πόνο του γιατρού και όλοι αναγνωρίσαμε κάτι από τον εαυτό μας. Οι θαυμάσιοι ηθοποιοί του ερασιτεχνικού θεάτρου του πνευματικού κέντρου της πόλης μας Τζένη Βουρλιώτη και Νίκος Αξιώτης, τέλος, απείγγειλαν  στίχους από τον "Ερωτόκριτο", το ηρωικό και ερωτικό αυτό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου.

   Ακολούθησε δεξίωση με την ευγενική προσφορά της BAYER.  

Επιστροφή στην αρχή