4ο Πειραϊκό

Ιατρικό

Συνέδριο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα των

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

 

 

Περιεχόμενα

 

 

 

 

 

 

ΙΔΡΥΤΙΚΟ

 

 

ΕΠΑΦΕΣ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

 

Η γνώμη σας

 

 

 

 

 

  ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγίες για τον  θε

σ

μό του Οικογενειακού

γιατρού.(απ τα παλιά)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, πάνω στο λεπτό αυτό θέμα, που θα προκαλέσει συζητήσεις.          

                             απο τον συνάδεφο Παθόλογο Χρίστο Χατζηγιαννάκη    


ΙΔΡΥΤΙΚΟ

Ίδρυση

Το 1998 οι οικογενειακοί γιατροί του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νικαίας Κορυδαλλού προχώρησαν στην ίδρυση συλλόγου με την επωνυμία "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ". Η ίδρυση ενός τέτοιου συλλόγου κρίθηκε αναγκαία για τους εξής λόγους:

  Ο θεσμός λειτουργεί στο ΙΚΑ πάνω από 30 χρόνια , με επιτυχία, και η πείρα μας δεν έχει ακόμη αξιοποιηθεί. Πιστεύουμε ότι με τον σύλλογο, συντονισμένα και οργανωμένα πλέον, θα συμβάλλουμε στην βελτίωση τόσον του θεσμού όσον και της θέσης όλων των γιατρών που εδώ και χρόνια τον υπηρετούν.

  Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση του Υπουργείου για την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ ο ρόλος του οικογενειακού(προσωπικού) γιατρού αναγνωρίζεται ως σημαντικός . Η παρουσία του συλλόγου θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ώστε ο στόχος αυτός να εξυπηρετηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

 

 

Σκοποί και επιδιώξεις

Στόχος είναι να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιατρός "πρώτης γραμμής" στο ιατρείο του, ανεξάρτητα σε ποιο ασφαλιστικό φορέα υπηρετεί ή ασκεί ελεύθερο επάγγελμα. Επιθυμούμε λοιπόν να συνεργασθούμε με τους οικογενειακούς γιατρούς όλης της χώρας, όλων των ασφαλιστικών φορέων αλλά και με τους ασκούντες ελεύθερο επάγγελμα. Από το καταστατικό ο σύλλογος δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια του ΙΚΑ ούτε στα στενά πλαίσια Νικαίας Κορυδαλλού. Θα μπορούσαν λοιπόν να γίνουν μέλη όσοι γιατροί στην Ελλάδα έχουν το προνόμιο να τους εμπιστεύεται η μέση Ελληνική οικογένεια την υγεία της.

  

  Ο Σύλλογος ΔΕΝ φιλοδοξεί να υποκαταστήσει κανένα άλλο συνδικαλιστικό όργανο των γιατρών.

 

 

 

Διοικητικό συμβούλιο

Συνήλθε σε σώμα την 28 Μαϊου 2003 το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της 21 Μαϊου 2003. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι:

πρόεδρος Χρήστος Χατζηγιαννάκης, αντιπρόεδρος Σταύρος Οικονομίδης, γενικός γραμματέας  Πηνελόπη Πετρακοπούλου , ταμίας Γεώργιος Σάλιαρης και μέλη Δαμιανός ΡουτσάκοςΝικόλαος Χιώτης   και Παναγιώτης Γεωργιάδης .

 

Επιστροφή στην αρχή

ΕΠΑΦΕΣ

Γραφείο Πρωθυπουργού και επικοινωνία

 Υπουργείο Υγείας και πρόνοιας.

  Τώρα το ΙΚΑ έχει και e-mail

ΠΟ-ΣΕΥΠΙΚΑ

Επισκεφθείτε τα αξιόλογα ιατρικά sites MedNet και "Ασκληπιός" με το πρώτο Ψηφιακό Ιατρείο.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

syllogos@oikogeneiakoi-iatroi.gr

Διεύθυνση ιστοσελίδας
www.oikogeneiakoi-iatroi.gr

ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

τηλέφωνο γραφείου
2104903274 ,   2104908590
Fax : 2104908522

Επιστροφή στην αρχή

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ

 

 

ΥΠΕΡΤΑΣΗ :  Την 23η Μαρτίου , ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.30, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νικαίας, ο αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας και  Διευθυντής της Γ΄ Παθολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Απόστολος Αχείμαστος παρουσίασε με επιτυχία  τις κατευθυντήριες οδηγίες για την υπέρταση, τροποποιημένες για τα Ελληνικά δεδομένα.

 

 

 

 

 

Καλή χρονιά : Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2005 και ώρα 20.30, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νικαίας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας παρουσία πολλών συναδέλφων και του Δημάρχου Στ. Μπενετάτου. Την πίτα έκοψε ο νέος διευθυντής του ΙΚΑ Νικαίας συνάδελφος Κώστας Νικητόπουλος.

    Το κύριο βάρος της βραδυάς όμως σήκωσε η πολύ ενδιαφέρουσα και μεγάλης πρακτικής σημασίας παρουσίαση με θέμα  "Θεραπευτική αντιμετώπηση του Διαβήτη με δισκία-Σύγχρονες απόψεις" από τον συνάδελφο Σταύρο Μπούσμπουλα. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο σημαντικό αυτό ζήτημα. 

 

 

             Τέλος η  NOVARTIS παρεχώρησε δεξίωση.

 

 

 

"ΔΑΜΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ". Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο 4ο Πειραϊκό Ιατρικό συνέδριο της επιστημονικής εταιρείας του ΓΚΝ Νικαίας "Δάμων Βασιλείου",  με διάλλεξη που παρουσίασε ο κος Σταύρος Οικονομίδης.

 

 

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ : Ενδιαφέροντα στοιχεία για το όχι και τόσο γνωστό αυτό θέμα αναπτύσσονται στο άρθρο.

 

ΓΡΙΠΗ  Η εφαρμογή των εκλεκτικών αναστολέων της νευραμινιδάσης (ΝΑΙ) στην θεραπεία της γρίπης άνοιξε τον δρόμο για την αιτιολογική αντιμετώπιση της όχι και τόσο αθώας νόσου.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΠΟΝΟ: Στο άρθρο παρέχονται πολύτιμα στοιχεία για την αντιμετώπιση του ασθενούς που προσέρχεται με το σύνηθες αυτό σύμπτωμα .

 

 

 

ΓΡΙΠΗ : Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Κάθε Χειμώνα έχουμε εμφάνιση περιστατικών γρίπης, είτε σποραδικών είτε σε επιδημική μορφή ή και σπανίως εκδηλώνεται πανδημία. Συνήθως είμαστε θεατές της πορείας της νόσου ακολουθώντας συμπτωματική αγωγή ή θεραπεύοντας τις επιπλοκές της. Ακρογωνιαίος λίθος στην αντιμετώπιση της νόσου παραμένει η πρόληψη με τον εμβολισμό των ευπαθών ομάδων της κοινότητας.

Η οικονομικές επιπτώσεις της γρίπης είναι σοβαρές. Οι μέρες απουσίας από την εργασία αλλά και η θνητότητα δεν έχουν βελτιωθεί σημαντικά από το 1920. Μόνον από τις τρεις πανδημίες του 20ου αιώνα (Ισπανική γρίπη 1918-18, Ασιατική γρίπη 1957-58 και γρίπη του Hong-Kong 1968-69) είχαμε πάνω από 30.000.000 θανάτους.

Με την εμφάνιση στην θεραπευτική μας φαρέτρα των εκλεκτικών αναστολέων της Νευραμινιδάσης (ΝΑΙ) μπορούμε πλέον να αντιμετωπίζουμε αιτιολογικά και ασφαλώς την νόσο.

Σημαντική επίσης είναι η προφύλαξη που επιτυγχάνεται, με τα φάρμακα αυτά, στα άτομα του περιβάλλοντος  του πάσχοντος με άμεσα αποτελέσματα στο γενικότερο κοινωνικό κόστος της νόσου.

Στο άρθρο που ακολουθεί γίνεται αναφορά στα νέα δεδομένα που διέπουν πλέον την όχι και τόσο απλή αυτή νόσο.

 

 

ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ  

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 , στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νικαίας 

ενημέρωση για την νέα γρίπη (Η1Ν1) από τον συνάδελφο λοιμοξιολόγο Θεόδωρο Πέππα τον οποίο θερμά ευχαριστούμε. Ο εισηγητής είχε την καλοσύνη και μας έδωσε την προβολή της ενδιαφέρουσας παρουσίασης που μπορείτε να δείτε εδώ  .

   Ευχαριστούμε ομοίως την εταιρεία ELPEN για την συμβολή της στην επιτυχία της παρουσίασης.

 

 

 

 

Εκδηλώσεις 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 , 2005

 


ΛΟΙΠΕΣ

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

      Παραθέτουμε τις οδηγίες για τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού όπως διατυπώθηκαν  το 1977 από την τότε διοίκηση. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, φυσικά αυθαίρετα, εις βάρος του θεσμού. Θα μπορούσε η επαναφορά στην κατάσταση που περιγράφει αυτό το κείμενο να αποτελέσει διεκδικητικό μας στόχο.

 

 

 

Η ΠΙΤΑ του συλλόγου μας. Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2003 ο σύλλογός μας έκοψε την φετινή πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νικαίας, με μεγάλη επιτυχία και κατά την διάρκειά της τιμήθηκε η καλή συνάδελφος και διευθύντρια του κέντρου αιμοδοσίας του νοσοκομείου Νικαίας κυρία Κυριακή Σοφρωνιάδου . Επακολούθησε δεξίωση από την φαρμακευτική Εταιρεία BAYER.

 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

 

Η ιστοσελίδα μας απέκτησε ήδη οριστική διεύθυνση στο internet και ασφαλώς αυξάνεται η επισκεψιμότητα της. Υποσχόμαστε συχνότερη ενημέρωση και υπενθυμίζουμε ότι πάντα θα είμαστε βήμα έκφρασης γνώμης όλων των συναδέλφων.

 

 

 

Επιστροφή στην αρχή


ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑ

Μια μικρή ομάδα γιατρών από την ΝΙΚΑΙΑ με πρωτοβουλία του συλλόγου οικογενειακών γιατρών, αποτελούμενη από δυο καρδιολόγους και τρεις παθολόγους ,επεσκέφθησαν δυο από τα καμένα ,κατεστραμμένα χωριά την ΑΡΤΕΜΙΔΑ και ΜΑΚΙΣΤΟ. Αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση ,συνεργασία με τον δήμο Ζαχάρεως. Σκοπός μας ήταν να δηλώσουμε με την παρουσία μας,  ότι συμπάσχουμε μαζί τους, ότι μας καταλαμβάνει και μας διαπερνά  ο πόνος τους. Να προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε, τις υπηρεσίες μας εκεί που δεν υπήρχε τίποτα που να άφησε η φωτιά άθικτο ,ούτε αγροτικό ιατρείο , καφενείο, σπίτια, αυλές. Στήσαμε μέσα στην εκκλησία του χωριού ένα τραπέζι και ένα ράντζο , με γεννήτρια τα ΗΚΓ , μέτρηση πίεσης, ακρόαση, αλλά περισσότερο ένα άγγιγμα και η ανθρώπινη σχέση ξεδιπλώθηκε. Δώσαμε και πήραμε . Αυτά που πήραμε θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε άνθρωποι. Θα καταλάβετε τι σας λέω βλέποντας μια εικόνα από αυτή τη ΜΕΓΑΛΗ μανά του καθενός μας. Επίσης τι  εννοώ  πήραμε και τι θα κουβαλάμε μέσα μας από τις ευχές της.

Υ.Γ      Καρδιολόγοι ΚΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΡΟΥΤΣΑΚΟΣ Παθολόγοι ΚΑΛΥΒΑΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

 

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ και η μετάδοση της είδησης

Πρίν λίγα χρόνια αποσύρθηκε, εν μέσω διακοπών του Αυγούστου, ένα φάρμακο για την χοληστερίνη ως επικίνδυνο. Το φάρμακο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα λίγους μήνες μόνο και συνεπώς οι χρήστες του είσαν λίγοι. Η είδηση συνοδευόταν, στην τηλεόραση, με εικόνα που έδειχνε ΟΛΑ τα υπολιπιδαιμικά φάρμακα που κυκλοφορούν στην χώρα μας. Απόντων των γιατρών, για διακοπές,  οι περισσότεροι χρήστες των φαρμάκων αυτών διέκοψαν την αγωγή.Όλοι ανέβασαν χοληστερίνη, κάποιοι έπαθαν, εξ αυτού, αγγειακό εγκεφαλικό ή έμφραγμα μυοκαρδίου και κάποιοι πέθαναν.Όλα αυτά παρά τις ,απο τηλεοράσεως, οδηγίες των ειδικών που νικήθηκαν από την εικόνα.

Η κακή λοιπόν χρήση της είδησης προκάλεσε ΘΑΝΑΤΟΥΣ και, συνεπώς, δεν προστατεύθηκε το κοινό από την χρήση του αποσυρθέντος φαρμάκου αφού οι συνέπειες είσαν χειρότερες.

Ποιός πλήρωσε γι’  αυτό;

Κάτι ανάλογο γίνεται σήμερα με την γρίππη των πουλερικών και την επάρκεια σε εμβόλια και αντιγριπικά φάρμακα που ποτέ δεν χρειάζεται να φτάνουν για όλους, αλλά γι΄ αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Εφέτος , κατά πάσαν πιθανότητα, θα τα στερηθούν πολλοί από αυτούς που τα χρειάζονται γιατί θα τα εξαφανίσει από την αγορά ο πανικός..

 

 

 

 

 

ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ : Η Διοίκηση του ΙΚΑ είχε την έμπνευση να κοινοποιήσει σε όλο το προσωπικό τις ποινές που επεβλήθησαν το περασμένο έτος(2004) σε γιατρούς και διοικητικούς. Αν δεν κάνουμε λάθος αυτό δεν συνηθίζεται ιδιέταιρα. Περίπου 26 γιατροί έχουν τιμωρηθεί , ολόκληρο το έτος, με  διάφορες ποινές για παραπτώματα ωραρίου και συμπεριφοράς με επιπληξη ή πρόστιμο(στέρηση αποδοχών). Δηλαδή σε 8.500 γιατρούς μόνο το 0,35 % δεν τηρούσαν τα καθήκοντά τους. Το 99,65 % των γιατρών του ΙΚΑ ασκούν το έργο τους κανονικά και δεν ευθύνονται ούτε για τις ουρές ούτε για τις καθυστερήσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι μετά ταύτα η νέα διοίκηση θα ανασκουμπωθεί και θα λύσει στη ρίζα τους τα χρόνια προβλήματα του ιδρύματος δίχως να τα φορτώνει στους γιατρούς.

     Η τακτική να κοινοποιούνται οι ποινές προς παραδειγματισμό(;) ελπίζουμε να μη σημαίνει επιστροφή σε άλλες εποχές.

      

 

       ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ

     Στις εκλογές της 3 Μαϊου 2006, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, οι συνάδελφοι κλήθηκαν να εκλέξουν μεταξύ των παρακάτω υποψηφίων: Παναγιώτης Γεωργιάδης, Σταύρος Ιωαννίδης, Σταύρος Οικονομίδης, Πηνελόπη Πετρακοπούλου, Δαμιανός Ρουτσάκος, Γιώργος Σάλιαρης , Χρήστος Χατζηγιαννάκης, Νίκος Χιώτης και, ο νέος συνάδελφος, Κυριάκος Χουγιούρης.      

     Η σύνθεση του προεδρείου έχει ως εξής:

 

¨                    Πρόεδρος                               Χρήστος Χατζηγιαννάκης

 

                     Αντιπρόεδρος                         Σταύρος Οικονομίδης

 

                     Γεν. γραμμάτέας                    Καλλιόπη Πετρακοπούλου

 

                     Ταμείας                                   Γεώργιος Σάλιαρης

 

                      Αναπληρωτής γραμματέας   Παναγιώτης Γεωργιάδης

 

                      Μέλη                                       Δαμιανός Ρουτσάκος

 

                                                                       Νικόλαος Χιώτης

                    Σιδεροκέφαλοι !!!!

 

                   

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ο ρόλος του θεσμού σε ένα σύγχρονο σύστημα υγείας.

 Αυτό το  κείμενο με τις απόψεις μας για τον ρόλο του οικογενειακού γιατρού έχει δοθεί στην διοίκηση του ΙΚΑ

            Η επιστολή αυτή  έχει  αποστείλει σε οικογενειακούς γιατρούς σ΄ όλη την χώρα με σκοπό η φωνή να γίνει δυνατότερη. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι θετική.

            Όλοι συνάδελφοι μπορούν να εκφράσουν την γνώμη τους και σχόλιά τους επί του νομοσχεδίου και να τα στείλουν στην σελίδα μας μέσω e-mail ή από την σχετική φόρμα, για να τα δημοσιεύσουμε και να γίνει δημόσια κριτική.

 

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Άρθρο του κου Χρ. Σ. Χατζηγιαννάκη.

ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙη πείρα των οικογενειακών γιατρών(;)...μάλλον όχι.

Ανοιχτή επιστολή του κ. Σταύρου Οικονομίδη προς το γραφείο Πρωθυπουργού.(Το γραφείο Πρωθυπουργού απάντησε)

Ο πρόεδρος του συλλόγου οικογενειακών γιατρών κ. Χατζηγιαννάκης εκφράζει την άποψή του για τις κινητοποιήσεις.

 

 

Α.Ε.   (Τι;)

         Αχρηστεύονται οι γιατροί άνευ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ;

 

ΑΤΟΠΗΜΑ.   Ο οίκος ναύτου (ΟΝ) έστειλε την υπ΄ αριθμ. 15503/07-3-2003 εγκύκλιο με οδηγίες συνταγογράφησης, στους συμβεβλημένους ιατρούς. Διαπράτεται , όμως, μέγα ολίσθημα διότι στο άρθρο 4 παράγραφος β και γ, λέει ότι οι γιατροί "οφείλουν να τηρούν απαρέκκλιτα : " τα παρακάτω.

       "α) Να ενεργούν σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής ηθικής και δεοντολογίας κ.λ.π.

         γ) Να εξετάζουν τον ασφαλισμένο πριν αναγράψουν την παροχή (φάρμακα, εξετάσεις κ.λ.π.)"

                         Το ολίσθημα δεν βρίσκεται στο γεγονός ότι ένα επίσημο έγγραφο του ΟΝ υποδεικνύει στους γιατρούς το ,αυτονόητο, καθήκον τους, αλλά στο ότι η ισχύς του εγγράφου αρχίζει από 1ης Σεπτεμβρίου 2003. Μέχρι τότε εμείς οι γιατροί μπορούμε να είμαστε ανήθικοι. 

 

        

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ 

Ο καλός συνάδελφος Κώστας Τουτουζάκης παραπέμπεται στο πειθαρχικό διότι αναδεικνύει προβλήματα!! Επιστολή του Σταύρου Οικονομίδη.

      Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  ότι ο συνάδελφος Κώστας  Τουτουζάκης δεν παραπέμπεται στο πειθαρχικό διότι εξέταζε τους αναπήρους στο ασθενοφόρο, ούτε διότι δημοσιοποίησε το πρόβλημα, αλλά διότι δεν προγραμμάτισε ώστε να μην έρθουν σε μια μέρα τόσοι πολλοί ανάπηροι.

Αυτό το ακούσαμε σε τηλεοπτική εμφάνιση του αξιοτίμου  διοικητή του ΙΚΑ κου Μ.Νεκταρίου .

Δηλαδή αν έρχονταν ένας-ένας τότε θα υπήρχε ανελκυστήρας στο κτήριο (που δεν διαθέτει τέτοιο είδος) ώστε να εξεταστούν μέσα σε ιατρείο!!!

 

   

 

Επιστροφή στην αρχή


Copyright Σύλλογος Οικογενειακών Γιατρών.
Τελευταία Ενημέρωση : Μαΐου 25, 2010 14:52.